Home »
Dodaj swoją opinię
Wyślij link znajomemu
Strony: (1) 2 3 4 5 6 7 8 ...126 127 128
AutorOcenaOpinia
Imię:Hanna Miasto:Poznań Data:2017-12-15 17:57:17 Pozytywna Łatwo, szybko i przyjemnie Polecam!Super Sprzedawca i bardzo dobrej jakości towar.
Imię:Halina Miasto: Data:2017-12-08 15:09:13 Pozytywna Polecam. Szybka realizacja, dobry kontakt.
Imię:Marek Miasto:Grudziądz Data:2017-12-07 22:05:25 Pozytywna Łatwo, szybko i przyjemnie Polecam! !
Imię:Witold Miasto:Świnoujście Data:2017-12-07 18:43:29 Pozytywna nie pierwszy już raz robię zakupy w sklepie Homus i za każdym razem jestem zadowolony
Imię:Ewa Miasto:Osięciny Data:2017-11-10 16:01:40 Pozytywna POLECAM toraw otrzymalam bardzo szybko,wszystko wygląda super,jestem bardzo zadowolona
Imię:maria Miasto: Data:2017-10-10 20:16:39 Pozytywna sprawnie ,szybko,polecam
Imię:Marek Miasto: Data:2017-10-05 20:00:40 Pozytywna Odkryłem bardzo ciekawy sklep! Pierwszy zakup -przyznam nieśmiały. Dostawa zakupów wręcz wzorcowa. Będę tu częściej, POLECAM!!!
Imię:Ksenia Miasto: Data:2017-08-10 09:53:11 Pozytywna Towar bardzo dobrej jakości. wszystko jak w opisie. Błyskawiczna wysyłka. Elastyczne podejście do klienta i życzliwość.
Imię:Andrzej Miasto:Łomża Data:2017-08-04 18:37:21 Pozytywna super obsługa, błyskawiczna dostawa, a akcesoria - jakość rewelacja
Imię:Elżbieta Miasto:Rzeszów Data:2017-07-31 09:10:02 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem, wysoka jakość. Polecam.
Imię:Stanisława Miasto:Głubczyce Data:2017-06-04 14:49:36 Pozytywna Szybko, sprawnie,wszystko zgodnie z zamówieniem,
Imię:Joanna Miasto: Data:2017-05-12 15:15:42 Pozytywna Miła obsługa, sprawna realizacja zamówienia
Imię:DOROTA Miasto:OTOWICE 41 Data:2017-05-07 12:23:21 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Imię:Blanka Miasto: Data:2017-04-28 11:18:00 Pozytywna Szybko, sprawnie, bez jakichkolwiek problemów. Miła obsługa (kontakt telefoniczny), bardzo dziękuję.
Imię:DickPlum Miasto:Brzeziny Data:2017-04-20 12:45:24 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Mirosław Miasto:Szczecin Data:2017-04-12 09:10:23 Pozytywna Po raz kolejny transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar właściwie zapakowany.
Imię:waldixl Miasto:Połowa kolo Polskej Cerekwi Data:2017-04-03 18:29:20 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:ciarna Miasto:leśniewo Data:2017-03-30 01:36:06 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:MONIKA Miasto: Data:2017-03-22 21:16:15 Pozytywna Firma bardzo solidna. Wszystko odbywa się bez problemu i szybko.POLECAM !!!!!
Imię:MONIKA Miasto: Data:2017-03-22 21:15:44 Pozytywna Firma bardzo solidna. Wszystko odbywa się bez problemu i szybko.POLECAM !!!!!
Imię:Wiesława Miasto:Dębica Data:2017-03-17 14:19:07 Pozytywna Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, doszła szybko i baz problemów. Polecam.
Imię:Mess109 Miasto:Katowice Data:2017-03-16 08:02:17 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:wispers Miasto:Mysłowice Data:2017-03-14 16:31:43 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Dariusz Miasto:Pruszcz Gdański Data:2017-03-14 15:22:37 Pozytywna Szybko i profesjonalnie POLECAM !!!
Imię:JOANNA_2105 Miasto:NOWY STAW Data:2017-03-12 12:18:52 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:rraaff Miasto:Kielce Data:2017-03-09 16:31:26 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Iwona Miasto:GDAŃSK Data:2017-03-06 22:25:16 Pozytywna półeczka pieknie się prezentuje, polecam:)
Imię:MaTi_FoKuS Miasto:Chełm Data:2017-03-06 14:36:31 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Michal Miasto:Walsall Data:2017-03-02 14:12:20 Pozytywna Transakcja przebiegła błyskawicznie , bardzo dobry kontakt . Polecam bardzo
Imię:Michal Miasto:Walsall Data:2017-03-02 14:12:10 Pozytywna Transakcja przebiegła błyskawicznie , bardzo dobry kontakt . Polecam bardzo
Imię:Dzilli Miasto:Zawiercie Data:2017-02-27 20:58:53 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:ansan3 Miasto:Sanok Data:2017-02-24 14:38:15 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Anna Miasto: Data:2017-02-24 12:07:10 Pozytywna Transakcja przebiegła bardzo szybko. Polecam
Imię:Weronika Miasto:Kraków Data:2017-02-21 15:04:49 Pozytywna Bardzo szybka realizacja. Towary bardzo wysokiej jakości.
Imię:Rav2007-13 Miasto:Bytom Data:2017-02-19 21:42:48 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Joanna Miasto:Słupno Data:2017-02-17 09:50:35 Pozytywna Super - odbiór osobisty w 20 min po zamówieniu- czy można chcieć jeszcze czegoś.
Imię:dzwila Miasto:Warszawa Data:2017-02-16 10:55:29 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:kewin-k15 Miasto:Staw Data:2017-02-16 05:28:38 Pozytywna Dziękuję za bardzo udaną transakcję. Pełny profesjonalizm. ZASŁUŻONY POZYTYW
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:MAŁGORZATA Miasto: Data:2017-02-15 11:15:32 Pozytywna Polecam,zamówienie zostało zrealizowane szybko i beż żadnych problemów.
Imię:KAZIMIERZ Miasto:KĘDZIERZYN-KOŹLE Data:2017-02-08 09:20:45 Pozytywna Polecam!!! Towar jak w opisie; szybka wysyłka; towar zapakowany idealnie; naprawdę zakupy tutaj to sama przyjemność!
Imię:m_piatkowski Miasto:Lublin Data:2017-02-06 14:39:09 Pozytywna Superszybka wysyłka a dozowniki bezpiecznie i estetycznie zapakowane i, co najważniejsze, zgodne z opisem aukcji. Dziękuję i polecam tego Sprzedającego innym.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:mojezwierzatka Miasto:szczecin Data:2017-01-27 15:53:39 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Marta1069 Miasto:Przeworno Data:2017-01-23 21:14:28 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie wszystko sprawnie i bezproblemowo Polecam
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:butterfly051 Miasto:Janów Data:2017-01-18 21:58:06 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:rkucharski71 Miasto:LUBLINIEC Data:2017-01-11 14:48:24 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Strony: (1) 2 3 4 5 6 7 8 ...126 127 128
Logowanie/ Rejestracja