Home »
Dodaj swoją opinię
Wyślij link znajomemu
Strony: (1) 2 3 4 5 6 7 8 ...126 127 128
AutorOcenaOpinia
Imię:Piotr Miasto:Bydgoszcz Data:2018-11-17 11:13:09 Pozytywna błyskawicznie i bezproblemowo polecam
Imię:Katarzyna Miasto: Data:2018-11-16 14:40:02 Pozytywna Bardzo szybko, bezproblemowo, w rozsądnej cenie za bardzo dobry produkt. Polecam!
Imię:Monika Miasto:kraków Data:2018-11-15 21:13:36 Pozytywna Obsługa sklepu bardzo pomocna.Towar szybko wysłany, identyczny jak na zdjęciu. Świetny sklep
Imię:Andrzej Miasto:Złocieniec Data:2018-11-15 16:16:23 Pozytywna Szybko i bezproblemowo polecam innym .
Imię:RENATA Miasto:Koziegłowy Data:2018-11-14 21:12:55 Pozytywna szybko sprawnie. kubek przyszedł zbity i szybko dosłali nowy. polecam
Imię:Małgorzata Miasto:Bytom Data:2018-10-23 15:12:05 Pozytywna Błyskawicznie, zgodnie z oczekiwaniem, polecam
Imię:Renata Miasto: Data:2018-10-16 12:35:07 Pozytywna Szybka obsługa, produkty najwyższej jakości.Polecam
Imię:Jolanta Miasto: Data:2018-08-30 18:05:12 Pozytywna Szybka i sprawna dostawa, towar zgodny z ofertą - bardzo ładny
Imię:julita Miasto:Wloclawek Data:2018-08-21 21:35:29 Pozytywna Solidna firma,artykuly pierwsza klasa. Polecam
Imię:Małgorzata Miasto:Wrocław Data:2018-08-20 13:58:46 Pozytywna
Imię:Tosia Miasto:Łódź Data:2018-08-09 22:15:45 Pozytywna Towar zgodny z opisem. Super kontakt ze sklepem. Ekspresowa wysyłka! Żeby każdy sklep działał tak sprawnie jak ten to wszystkim żyłoby się łatwiej:)
Imię:Monika Miasto:Warszawa Data:2018-07-26 17:27:38 Pozytywna Szybko i na temat:)
Imię:Anna Miasto: Data:2018-07-11 14:59:20 Pozytywna Towary Super, szybka wysyłka- Szczerze POLECAM!!!!
Imię:KATARZYNA Miasto:GOWOROWO Data:2018-07-05 17:38:10 Pozytywna Bardzo szybko i sprawnie. Zakup bardzo udany. Polecam wszystkim zakupy w Homus.pl
Imię:Magda Miasto:Niepołomice Data:2018-05-29 17:18:41 Pozytywna Szybko,sprawnie...jakość mogłaby być lepsza
Imię:Ewa Miasto:Gdañsk Data:2018-03-21 15:15:14 Pozytywna Bardzo szybka i sprawna obsługa, polecam
Imię:Konstancja Miasto:Ostrołęka Data:2018-03-08 22:34:03 Pozytywna Bardzo szybko i sprawnie. Zakup bardzo udany. Polecam wszystkim zakupy w Homus.pl
Imię:Marta Miasto: Data:2018-03-01 09:40:59 Pozytywna Polecam szybko,sprawnie i doskonały kontakt bardzo miła obsługa, bardzo dobre jakości towar na pewno skorzystam z dalszych zakupów pozdrawiam:)
Imię:Mariola Miasto:Jaworzno Data:2018-01-30 19:03:14 Pozytywna Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Fajny różnorodny asortyment za dobrą dobrą cenę. Polecam sklep!
Imię:Mariola Miasto:chełmno Data:2018-01-12 09:06:34 Pozytywna Super maty. Pięknie się prezentują.
Imię:Magdalena Miasto: Data:2018-01-09 15:43:15 Pozytywna
Imię:Edyta Miasto: Data:2018-01-05 22:21:21 Pozytywna Produkt po raz kolejny super, profesjonalnie zapakowany, extra promocje, polecam noże ceramicze- super.
Imię:borys Miasto: Data:2017-12-21 12:52:02 Pozytywna produkt w I gatuntku w niewielkiej cenie...paczka bardzo dobrze zapakowana, towar zabezpieczony w 1000%...doręczenie w jeden dzień...bardzo polecam ten sklep
Imię:Hanna Miasto:Poznań Data:2017-12-15 17:57:17 Pozytywna Łatwo, szybko i przyjemnie Polecam!Super Sprzedawca i bardzo dobrej jakości towar.
Imię:Halina Miasto: Data:2017-12-08 15:09:13 Pozytywna Polecam. Szybka realizacja, dobry kontakt.
Imię:Marek Miasto:Grudziądz Data:2017-12-07 22:05:25 Pozytywna Łatwo, szybko i przyjemnie Polecam! !
Imię:Witold Miasto:Świnoujście Data:2017-12-07 18:43:29 Pozytywna nie pierwszy już raz robię zakupy w sklepie Homus i za każdym razem jestem zadowolony
Imię:Ewa Miasto:Osięciny Data:2017-11-10 16:01:40 Pozytywna POLECAM toraw otrzymalam bardzo szybko,wszystko wygląda super,jestem bardzo zadowolona
Imię:maria Miasto: Data:2017-10-10 20:16:39 Pozytywna sprawnie ,szybko,polecam
Imię:Marek Miasto: Data:2017-10-05 20:00:40 Pozytywna Odkryłem bardzo ciekawy sklep! Pierwszy zakup -przyznam nieśmiały. Dostawa zakupów wręcz wzorcowa. Będę tu częściej, POLECAM!!!
Imię:Ksenia Miasto: Data:2017-08-10 09:53:11 Pozytywna Towar bardzo dobrej jakości. wszystko jak w opisie. Błyskawiczna wysyłka. Elastyczne podejście do klienta i życzliwość.
Imię:Andrzej Miasto:Łomża Data:2017-08-04 18:37:21 Pozytywna super obsługa, błyskawiczna dostawa, a akcesoria - jakość rewelacja
Imię:Elżbieta Miasto:Rzeszów Data:2017-07-31 09:10:02 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem, wysoka jakość. Polecam.
Imię:Stanisława Miasto:Głubczyce Data:2017-06-04 14:49:36 Pozytywna Szybko, sprawnie,wszystko zgodnie z zamówieniem,
Imię:Joanna Miasto: Data:2017-05-12 15:15:42 Pozytywna Miła obsługa, sprawna realizacja zamówienia
Imię:DOROTA Miasto:OTOWICE 41 Data:2017-05-07 12:23:21 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Imię:Blanka Miasto: Data:2017-04-28 11:18:00 Pozytywna Szybko, sprawnie, bez jakichkolwiek problemów. Miła obsługa (kontakt telefoniczny), bardzo dziękuję.
Imię:DickPlum Miasto:Brzeziny Data:2017-04-20 12:45:24 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:Mirosław Miasto:Szczecin Data:2017-04-12 09:10:23 Pozytywna Po raz kolejny transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar właściwie zapakowany.
Imię:waldixl Miasto:Połowa kolo Polskej Cerekwi Data:2017-04-03 18:29:20 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:ciarna Miasto:leśniewo Data:2017-03-30 01:36:06 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Imię:MONIKA Miasto: Data:2017-03-22 21:16:15 Pozytywna Firma bardzo solidna. Wszystko odbywa się bez problemu i szybko.POLECAM !!!!!
Imię:MONIKA Miasto: Data:2017-03-22 21:15:44 Pozytywna Firma bardzo solidna. Wszystko odbywa się bez problemu i szybko.POLECAM !!!!!
Imię:Wiesława Miasto:Dębica Data:2017-03-17 14:19:07 Pozytywna Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, doszła szybko i baz problemów. Polecam.
Imię:Mess109 Miasto:Katowice Data:2017-03-16 08:02:17 Pozytywna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
opinia ze strony: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15051481
Strony: (1) 2 3 4 5 6 7 8 ...126 127 128
Logowanie/ Rejestracja